Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Στους ρυθμούς της hip hop!


Μια ξεχωριστή εμπειρία χορού, κορυφαίας κλάσης, είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά το Αθηναϊκό κοινό της hip hop σκηνής το Σάββατο βράδυ, στο θέατρο του Κολεγίου Αθηνών, από την Νο 1 χορευτική ομάδα στον κόσμο.

Η Royal Family Dance Crew, βρέθηκαν στην Αθήνα, επιλέγοντας την Ελλάδα τελευταία χώρα της Ευρωπαϊκής περιοδείας τους, μαγεύοντας τους θεατές τους, σε μια μοναδική παράσταση επίδειξης υψηλής τεχνικής και άψογης χορευτικής δεξιοτεχνίας, στο σόου που παρουσίασαν.


Σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο θέατρο του Κολεγίου, οι υποστηρικτές του hip hop, αποθέωσαν την ομάδα του Royal Family, οι οποίοι χάρισαν απίθανες στιγμές διασκέδασης, απογειώνοντας μια καθ΄όλα πανέμορφη βραδιά, κορυφαίας αισθητικής παρουσίας.                                                                                                                                      
Ο Νίκος Μαριάνος, από την NMDF, διοργανωτής της παράστασης 
Ο σκηνοθέτης και χορογράφος, Νίκος Μαριάνος και η Dance Factory, έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία από τις πολυβραβευμένες ομάδες χορού στον κόσμο, η οποία φημίζεται για τη δυναμική παρουσία και τις γεμάτες ενέργεια χορογραφίες της Parris Goebel, μία από τις πιο περιζήτητες χορογράφους της pop σκηνής, με sold out παραστάσεις και workshops παγκοσμίως.
                                                                   

Όλοι όσοι αγαπούν το χορό και αυτόν τον πηγαίο τρόπο χορευτικής έκφρασης, συγκεντρώθηκαν στο Θέατρο του Κολεγίου, για να απολαύσουν χορευτές παγκόσμιας κλάσης, με τις απίθανες κινήσεις τους που τους έκαναν γνωστούς σε όλο τον κόσμο.
                                                     

Υποκλήθηκαν στο κοινό τους που ζητωκραύγαζε από ενθουσιασμό και η βραδιά μας άφησε σε μια υπέροχη διάθεση, κρατώντας στη μνήμη του σώματός μας τις χαρακτηριστικές, μαριονετινίστικες κινήσεις του hip hop. Αυτές που σου μιλούν ξαφνικά, με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο, άκρως αληθινό, απόλυτα διαπεραστικό, στο βαθμό που σε καθηλώνει, με τον στυλ που σε καθορίζει.


Περισσότερες φωτογραφίες από τους Royal Family Dance Crew:
https://www.facebook.com/Northpages/

Ανδρονίκη Παντιώρα / North Pages