Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Έξω από τα όρια...


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Δουλεύοντας μαζί της θα πεις λέξεις που ποτέ δεν είπες, θα αρπάξεις ευκαιρίες που ποτέ δεν πίστεψες, θα κάνεις όνειρα που δεν κυνήγησες... δουλεύοντας σκληρά, όπως δουλεύουν σκληρά, μεθοδευμένα και εστιασμένα, όλοι οι πρωταθλητές της ζωής.

Τολμηρές ιδέες και σκέψεις, όνειρα και κρυμμένα ταλέντα, πραγματώνονται και αποκαλύπτονται με τη βοήθεια και τη στήριξη εκπαιδευμένων και έμπειρων δασκάλων. "Δασκάλων" που έχοντας οι ίδιοι ξεπεράσει τον εαυτό τους, έχουν "πεισμώσει" και πήδηξαν έξω απ' το κουτί της παθητικής σκέψης, κερδίζοντας έτσι, με αυτόν τον τρόπο, την ουσία της ζωής. Είναι οι άνθρωποι αυτοί, που βρίσκονται σε θέση να μεταδώσουν το "νεύρο" της καλλιτεχνικής διαδρομής, να εμπνεύσουν και να μετουσιώσουν την επιμονή, σε αποτέλεσμα. 

Η Σία Κοσκινά, δεν είναι δασκάλα, που θα χαϊδέψει στο στραβοπάτημα σου... Είναι απαιτητική, ένας στρατιώτης της "τελειότητας". Όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Ζουν πέρα απ' τα όρια, σκέφτονται πέρα απ' τα κουτάκια της καθημερινότητας και γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον, ότι μια στιγμή λάμψης, κρύβει μέσα της ατελείωτη προσπάθεια, απογοήτευση, κούραση, επιμονή και απερίγραπτη βεβαίως ικανοποίηση.

Η Σία Κοσκινά είναι μια πολυβραβευμένη και ταλαντούχα Musical Theatre Performer. Μέσα από τη σχολή της, την Professional Musical, Theatre Performance, δημιουργεί αληθινούς καλλιτέχνες, βρίσκει τα ταλέντα των παιδιών και φωτίζει τα όνειρά τους, τα όνειρα εκείνα που αντικατοπτρίζονταν στις πρόβες, μπροστά στον καθρέφτη και ήταν άτονα, κάπως περαστικά... 

Στη σκηνή λοιπόν, στον δικό της, μοναδικό ρόλο, με συμπρωταγωνίστρια την Ανδρονίκη Παντιώρα στον γνωστό της δημοσιογραφικό ρόλο, το Open Dialogue του North Pages, φιλοξενεί  την κορυφαία Ελληνίδα Performer. Μείνετε συντονισμένοι!