Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Brand με τη μία!


Στην ανταγωνιστική περιοχή της ''Αγίου Κωνσταντίνου'' στο Μαρούσι διάλεξαν η Σοφιάννα Ορφανίδη και ο Γιάννης Πολυκρέτης να ασκήσουν την επιχειρηματική τους ικανότητα και το δημιούργημά τους, το Heaven Coffee and More.
                       

Από τον περασμένο Ιούνιο λειτουργεί και με ταχείς ρυθμούς έχει καθιερωθεί στην απαιτητική και πολυδιάστατη αγορά. Ο άριστος καφές, πάντα Taf, παρασκευασμένος τέλεια και τα απίθανα γλυκά και αλμυρά σνακς, καθιστούν το Heaven Coffee and More την απόλυτη επιλογή για έναν απολαυστικό καφέ, κάθε στιγμή της ημέρας. 
                       

Το δίδυμο των δημιουργών-ιδιοκτητών δεν φρόντισε μόνο να εξασφαλίσει πρώτης ποιότητας προϊόντα, αλλά η σπουδαία ''γραφιστική'' αντιμετώπιση και εφαρμογή του logo, ''Heaven Coffee and More'' φανερώνει brand μεγάλης αλυσίδας, με τεράστια διαφορά. Η φιλική, ανθρώπινη συμπεριφορά και εξυπηρέτηση της Σοφιάννας και του Γιάννη κάνει το μέρος να ξεχωρίζει, προσδίδοντας μια ευχάριστη αίσθηση οικειότητας και άνεσης, τέλος...


...θα σας προτείναμε να μην ξεχάσετε πριν φύγετε, να δοκιμάσετε την ''πλεξούδα'' με κρέμα-σοκολάτα. Θα σας μείνει αξέχαστη!