Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Για μια ζωή με αποτέλεσμα!


Μία από τις κορυφαίες και περιζήτητες Coaches στην Ελλάδα, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Ιδρύτρια και CEO της Life Clinic Group S.A. για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, παρέχει ένα ευρύ φάσμα βασικών, εκπαιδευτικών και coaching υπηρεσιών. 

Με 14 χρόνια εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες όπου κατείχε θέσεις Marketing & Communication, έχει εισάγει ειδικά σχεδιασμένα coaching προγράμματα «Business Coaching» ως εργαλείο αριστείας και ανθεκτικότητας και ως μέσο για τη διαμόρφωση, εξέλιξη και ανάπτυξη δεξιοτήτων απαραίτητων στον επιχειρηματικό τομέα.

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικό σε Στρατηγικές Ανταγωνισμού, είναι ιδρυτικό μέλος και πρώην Πρόεδρος του ICF Ελλάδας και πιστοποιημένη Master Coach και συνεργάτης του John Mattone, πρώην coach του Steve Jobs. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Life Style Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuous Education. Έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται», «Ανταγωνιστές συνεργαστείτε», «Σήμερα θα ...» και «Καλύτερα Γίνεται - Ημερολόγιο 2015-2020» και είναι TEDex ομιλήτρια αλλά και Coach ομιλητών του TEDxAthens, TEDxThesaloniki και TEDMed Live στην Αθήνα,.

Εμπνεύστρια και εισηγήτρια του "Καλύτερα Γίνεται", που αποτελεί τον τίτλο σεμιναρίων, βιβλίων, ημερολογίων και εκπομπών της στο YouTube, δραστηριοτήτων που έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων μέχρι σήμερα, η Νάνσυ Μαλλέρου, έχει την πατρότητα των όρων "Εσωκεντρισμός" και "Εσωκεντρικός" που αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της.

Διαβάστε το άρθρο της στο North Pages:
https://northpages.blogspot.com/p/blog-page_70.html