Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Το μιούζικαλ μέσα τους...


H έντονη δημιουργικότητα ήταν το αντίδοτο στην καραντίνα που μοιραία έχουμε υποστεί, έναντι του ιού. Το μέσα όχι απλά μας συγκέντρωσε στο σπίτι αλλά μας έδωσε και την ευκαιρία της ψηφιακής επικοινωνίας με φίλους ή συνεργάτες. 

Οι σπουδάστριες της σχολής PMTP της Σία Κοσκινά που ειδικεύεται στο μιούζικαλ, ανέπτυξαν την δημιουργικότητα τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με ότι έχουν ''διδαχτεί''. Έτσι, μένοντας για να περάσουν όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά το χρόνο τους, τραγούδησαν τα πιο όμορφα μιούζικαλ!

Ανάμεσα στα αμέτρητα τραγούδια που έχει να προσφέρει το Μουσικό Θέατρο, επέλεξαν την Μπαλάντα της Μαγδαληνής προς τον κοιμώμενο Ιησού Χριστό, από το έργο των Andrew Lloyd Webber and Tim Rice, ''Jesus Christ SuperstarStar''! Το ''I don ‘t know how to love him'', είναι η στιγμή που η Μαγαδαληνή συνειδητοποιεί ότι διακατέχεται από το πρωτόγνωρο συναίσθημα της αληθινής αγάπης, που πηγάζει από το θαυμασμό της για τον Ιησού Χριστό και όχι, όπως συνήθως, τον έρωτα που γνώριζε, ως εκείνη τη στιγμή! Την βρίσκουμε λοιπόν σε μια εσωτερική συναισθηματική σύγκρουση και προσπάθεια να κατανοήσει, τι της συμβαίνει. 

Mία εξαιρετική ιδέα του Αντώνη Καρατζίκη που συνεργάστηκε με τους μουσικούς της Athens Recording Orchestra, τους καθηγητές της σχολής PMTP, Νίκο Ρουσσάκη, Φώφη Ρούσσου και Σία Κοσκινά, καθώς και το Νίκο Βλασάκη για την τεχνική υποστήριξη. Την ερμηνεία και το σπουδαίο αποτέλεσμα προς τα... έξω το εκφράζουν οι σπουδάστριες του επαγγελματικού τμήματος της Σχολής PMTP. 

Ακούστε το: