Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Στείλε το μήνυμα!


Οι μέρες της καραντίνας και του κοινωνικού περιορισμού σύντομα θα περάσουν και δεν αργεί ο χρόνος που θα βρεθούμε κοντά σε αυτούς που αγαπάμε. Αφιερωμένοι και αφοσιωμένοι στις ζωές που αφήσαμε, συντονιστήκαμε με υπέρμετρο ζήλο στη διατήρηση του σημαντικότερου αγαθού της ζωής μας, της υγείας μας, ένεκεν της προστασίας αυτής από την απειλή του Κορονοϊού.

Κάνοντας μηδενικές εκπτώσεις στις αξίες της ζωής, στην ομορφιά της ανθρώπινης ύπαρξης και προασπίζοντας το αύριο, διασφαλίζοντας τα κεκτημένα όσον αφορά στην αρχή της αγάπης πάνω απ' όλα, απέναντι στον εαυτό μας, σε όσες θυσίες κι αν χρειάζεται να προσφύγουμε, κρατάμε τη θετικότητα και την αισιοδοξία μας, προκειμένου να είμαστε και πάλι μαζί με τους αγαπημένους μας στον ευρύτερο κοινωνικό μας περίγυρο. 

Εδώ στο North Pages, ενωμένοι όλοι, δεν χάνουμε τη δύναμή μας, προκειμένου να υπερασπιστούμε με όλη μας την ενέργεια την ατομική και κατ' επέκταση τη συνολική υγεία του κόσμου μας.   

Κοινοποιήστε αυτό το post, συμμετέχοντας στην ομάδα μας και στείλε το μήνυμα, πως για να είμαστε κοντά σε ένα όμορφο αύριο, χρειάζεται να προετοιμάσουμε κατάλληλα ένα εξίσου όμορφο σήμερα! 

Ανδρονίκη Παντιώρα
Πέτρος Καστορίνης