Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ο παράδεισος μας, έχει μόνο παγωτό!

     
γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Υιοθετώντας την ενωτική αντωνυμία ''μας'', επανεντασσόμαστε σε αυτή τη μειονότητα του ποιητικού βιώματος που βρίθει από πάθη, εμμονές, αγεφύρωτες δομές, ανεξίτηλες οριακές καταστάσεις, εκείνες που πασχίζουν να νοηματοδοτήσουν τη λευκή σελίδα, την καθαρή σελίδα των παιδικών μας χρόνων.

Διαπιστώνουμε τις μικρές λεπτομέρειες μπαίνοντας στο Bufala Gelato του Χαλανδρίου. Κι ως ονειροπαρμένοι τρελοί της γης, συνδεόμαστε με την παιδικότητά μας. Έτσι σκεφτόμασταν τότε το δικό ''μας'' παράδεισο ένα ''παγωτομάγαζο'' ! Ένα παράδεισο γεμάτο παγωτά...
                                              

Δεκάδες γεύσεις παραδοσιακού παγωτού, αποκλειστικά µε 100% φρέσκο γάλα και αγνά υλικά, όλα από Ελλάδα. Παγωτό από βουβαλίσιο γάλα παραγωγών από τις Σέρρες. Μία παραγωγή πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου τα ζώα εκτρέφονται με ιδιαίτερη προσοχή υπό την παρακολούθηση των οργανισμών προστασίας ως σπάνια και υπό εξαφάνιση ζώα. Αυτό το γάλα έχει χαµηλότερη χοληστερόλη, υπερτερεί σε ασβέστιο,σίδηρο, φώσφορο και βιταμίνες ενώ αποτελεί επιλογή όσων παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη.

  
''...Η εξαιρετική γεύση καθώς και η υψηλή διατροφική αξία των προϊόντων είναι αποτέλεσμα της φιλοσοφίας Bufala Gelato που προέρχεται κατόπιν μακροχρόνιας έρευνας. Με ποιοτική πρώτη ύλη και κατοχυρωµένες δικές µας συνταγές...'' μας λέει η ice cream chef του Bufala Gelato Χαλανδρίου, Χαρά Γεωργούση η οποία παρασκευάζει το παγωτό, δηλώνοντας μάλιστα την χαρά της για αυτό, μπροστά στα μάτια όσων βρίσκονται στο κατάστημα. Άλλωστε το μότο της εταιρείας είναι: ''... Είναι πάντα φρέσκο για αυτό δεν ντρέπεται να γίνεται μπροστά σας...''  



Είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξεις τις γεύσεις που θα συνδυάσεις όταν βρεθείς στον παράδεισο του παγωτού, του Bufala Gelato Χαλανδρίου. Μην διστάσεις να ρωτήσεις τι ''παίζει'' και ποιο είναι το γευστικότερο! Οι άνθρωποι του καταστήματος γνωρίζουν και μπορούν να σας οδηγήσουν στην τέλεια επιλογή! Το παγωτό παρασκευάζεται μπροστά σας, ενώ ο χώρος μέσα και έξω, στον πεζόδρομο, είναι ότι καλύτερο για να απολαύσεις τη γλυκιά απόλαυση!   


Το Bufala Gelato φημίζεται για την ποικιλία στη χρήση των υλικών και τη δημιουργία παγωτού σε πολλές γευστικές παραλλαγές. Η χρήση φρέσκων υλικών σε ποσοστό που αγγίζει το 40%, για παράδειγμα οι φρέσκες φράουλες ή το φιστίκι προσφέρουν το απόλυτο. Η διαφορετικότητα του Bufala Gelato δεν σταματά εκεί μα ούτε είναι δυνατό να καταγραφούν εδώ όλες οι γεύσεις που προσφέρει. Θα ήταν βέβαια μεγάλη παράλειψη αν δεν αναφέραμε το παγωτό Μπισκότο Μιράντα ή το σορμπέ λεμόνι και φυσικά όλα τα παρασκευαζόμενα με βουβαλίσιο γάλα! 

              
Βασικό χαρακτηριστικό του Bufala Gelato πέρα από τη γευστική ισορροπία είναι οι πολλαπλές επιλογές που μπορεί κανείς να τις συνδέσει με το παγωτό. Gelato µε 100% φρέσκο γάλα και αγνές πρώτες ύλες, Bufala ελαφρύ, γευστικά ανώτερο παγωτό µε 100% φρέσκο βουβαλίσιο γάλα, Icefit παγωτό ειδικού τύπου υψηλής πρωτεΐνης και χαμηλών λιπαρών, Soft Ice Cream χωρίς ζάχαρη, απόλαυση χωρίς ενδοιασμούς, Cold Stone, δηµιουργείς το δικό σου παγωτό επιλέγοντας υλικά και γεύσεις, Buffle Cone αφράτη ζύμη που τυλίγει μέσα της γευστικές εμπειρίες, 


  
Open Buffle φρέσκια αφράτη Bubble ζύμη, Sweet Treats ισορροπία µεταξύ παράδοσης και ποιότητας, Espresso Perfeto εκπαιδευµένοι baristas, εξαιρετικός καφές, αξιόπιστες µηχανές, κορυφαίος espresso, Sorbet φυσικές, σπιτικές γρανίτες αποκλειστικά µε φρέσκα φρούτα, Milkshakes µε 100% φρέσκο γάλα είναι σχεδόν όλες οι φίνες επιλογές που έχετε... Με υπομονή να επιλέξετε το συνδυασμό που σας αρέσει!
  

Οι εξοδοί μας, με τις αξιοζήλευτες ελληνικές καιρικές συνθήκες, κατέχουν σημαντική θέση στη διασκέδαση. Πολλά είναι τα σημεία που αποτελούν σύμβολο στα βόρεια προάστια. Άλλοτε ως σύμβολο κι άλλοτε ως σκηνικό δράσης, ως φορέας υπέρτατων αξιών, οι πεζόδρομοι του Χαλανδρίου έχουν άπειρες αντανακλάσεις στο νεανικό κοινό. Εκεί στην Ιφικράτους, το Bufala Gelato από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, με τις σπάνιες γεύσεις του και το αληθινό παγωτό, συντονίζεται στον ρυθμό της διασκέδασης του Χαλανδρίου.

Καλή απόλαυση..!