Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Βουτιά στο νερό και σπλατς στα Σπάτα!


Το νέο, γιγάντιο υδάτινο πάρκο στα Σπάτα, άνοιξε τις πύλες του για τους κατοίκους της βόρειας Αττικής, εγκαινιάζοντας κατ' ουσίαν την Ευρωπαϊκή κουλτούρα ασφάλειας και διασκέδασης στο είδος, με έναν πολυχώρο που έλειπε στην πόλη.

Η Aquapolis αποτελεί τη νέα προσθήκη στην οικογένεια του Αττικού Πάρκου. Οι δημιουργοί του, φιλοδοξούν να αποτελέσει έναν τόπο διασκέδασης και παιχνιδιού, με ποιοτικές υπηρεσίες αντάξιες αντίστοιχων waterparks του εξωτερικού.
                                                                                 

Η πιο τολμηρή εκδοχή της νεροτσουλήθρας και η εκτόξευση από το στόμα του βασιλιά κόμπρα θα απογειώσει το κέφι σας, ενώ δεν λείπουν από τις προσεγμένες εγκαταστάσεις του και τα σημεία χαλάρωσης και απόλαυσης ενός δροσερού αναψυκτικού ή ποτού. 


Με 17 νεροτσουλήθρες τεραστίων διαστάσεων, συμπεριλαμβανομένων και μικρότερων φυσικά για τους συγκρατημένους στην αδρεναλίνη μικρούς μας φίλους, το Aquapolis στα Σπάτα, έκανε την εμφάνισή του για να σας συναρπάσει και να χαρίσει ψήγματα αληθινής διασκέδασης και καλοκαιρινής χαράς στα προάστια των Αθηνών.


Σε συνδυασμό με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, το Aquapolis ξεχωρίζει ως ένας οικογενειακός προορισμός για όλη την ημέρα, στα βόρεια προάστια, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές για όλες τις ηλικίες, παιδιά, γονείς, εφήβους.
                                                                                   

Φέτος το καλοκαίρι οι επιλογές σας θα αποζημιώσουν και τα πιο δύσκολα γούστα. Δροσιστείτε άφοβα και τολμήστε τις ψηλές βουτιές στις πισίνες του Aquapolis, με την ασφάλεια υψηλών κατασκευαστικών προδιαγραφών. Γιορτάστε τις εκδηλώσεις σας και οργανώστε τα πάρτυ σας, δίνοντας την ευκαιρία σε μια μοναδική εμπειρία σε καλεσμένους και φίλους προσκεκλημένους.

Καλές, καλοκαιρινές εξορμήσεις!