Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Καθαρή Δευτέρα στην Πνύκα!


Μια βόλτα στις υπέροχες διαδρομές της Πνύκας, μέσα στον αρχέγονο λόφο Φιλοπάππου για τον καθιερωμένο εορτασμό για τα Κούλουμα, σήμερα, Καθαρή Δευτέρα, στέκει διαχρονικά μια μοναδική περιπατητική επιλογή, στον ηλιόλουστο Αττικό ουρανό. 

Παιδιά, οικογένειες, παρέες, φίλοι, μικροί και μεγάλοι, ιδανικού καιρού επιτρέποντος, περιμένουν με ανυπομονησία τη σημερινή ημέρα και ξεχύνονται ασυγκράτητοι στην πανέμορφη φύση, απολαμβάνοντας τον μοναδικό ελληνικό ήλιο της χώρας μας, κατακλύζουν εστιατόρια και στήνουν αυτοσχέδια τραπέζια με τα παραδοσιακά λαδερά και θαλασσινά της Καθαρής Δευτέρας.                  

Υπό τους ήχους ομάδων μουσικών που συγκεντρώνονται στην πανέμορφη φύση, ενώνοντας τα μουσικά τους όργανα, γίνονται μια μεγάλη ομάδα, τραγουδούν και χαρίζουν στο περιρέων πλήθος, στιγμές μοναδικής χαλάρωσης, εσωτερικού στοχασμού και αναζήτησης.

Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή! Ευχόμαστε να περάσετε όμορφα με τους φίλους και τις παρέες σας, με πολλή όρεξη, κέφι και πάθος, αχόρταγα και ασταμάτητα με τις γευστικές σαρακοστιανές λιχουδιές. 

North Pages