Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Τώρα στην Ιταλία, με ασφάλεια!


Τα Μουσεία Βατικανού στεγάζονται εντός του Βατικανού στη Ρώμη και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ονειρική virtual περιήγηση μέσα από κάμερα 360 μοιρών. 

Πρόκειται για ένα συγκρότημα μερικών εκ των κορυφαίων μουσείων και αρχαιολογικών χώρων του κόσμου με ετήσια επισκεψιμότητα άνω των 4,3 εκατ. τουριστών. Περιλαμβάνουν εκθέματα της μακραίωνης και τεράστιας συλλογής της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, συμπεριλαμβανομένων διάσημων αγαλμάτων του αρχαίου κόσμου και αριστουργημάτων της Αναγέννησης και του σήμερα.

Η διευθύντρια των μουσείων του Βατικανού Barbara Jatta προτρέπει να γνωρίσετε αυτή την εκπληκτική κληρονομιά του πολιτισμού, της ιστορίας και της ομορφιάς που συντηρείτε για αιώνες. Όλες συλλογές είναι σημαντικές αιγυπτιακές, ελληνικές και ρωμαϊκές, χριστιανικές καθώς και αναγεννησιακές του Ραφαήλ και του Μιχαήλ Άγγελο.
                           

''...Ελπίζω ότι κάθε επισκέπτης που εισέρχεται στα Μουσεία του Βατικανού - ουσιαστικά μέσα από αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες, αλλά ακόμα πιο φυσικά - περικλείεται από την αίσθηση του προνομίου να βρεθεί μέσα στην Ομορφιά που οδηγεί στην πίστη και ότι αυτό το ψηφιακό εργαλείο να είναι επίσης ένα όχημα για τη γνώση, την αρμονία και την πνευματικότητα...'' λέει η Barbara Jatta.

Πραγματοποιήστε Online επίσκεψη: