Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Το Ολυμπιακό ιδεώδες ενωμένο!


Κείμενο / Φωτογραφία: Ανδρονίκη Παντιώρα

Προχωρώντας σε μια σημαντική πρωτοβουλία επισφράγισαν τη συνεργασία και τους επαγγελματικούς δεσμούς που τους συνδέουν χρόνια τώρα, η Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησειογράφων και Φωτογράφων (Π.Ε.Φ.Φ.ΕΕ.) με τους Olympians, την Ένωση Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η πρόεδρος της Ε.Σ.Ο.Α Βούλα Κοζομπόλη, αργυρή Ολυμπιονίκης με την Εθνική μας ομάδας της υδατοσφαίρισης το 2004  υπέγραψε σήμερα μνημόνιο συνεργασίας με τον Βασίλη Κουτρουμάνο, πρόεδρο της ΠΕΦΦΕΕ, στα γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής, σε μία προσπάθεια ανάδειξης των αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων που διοργανώνονται και συμμετέχουν οι Ολυμπιονίκες μας. Μαζί με τη Βούλα Κοζόμπολη ήταν η Ειρήνη Αϊνδήλη, χάλκινη Ολυμπιονίκης με την Εθνική μας ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής το 2000 και γ.γ της Ε.Σ.Ο.Α. 
                                                                         
Ο Βασίλης Κουτρουμάνος με τη Βούλα Κοζομπόλη
Ολυμπιακή χρονιά φέτος το 2020 αν όλα πάνε καλά και η Βούλα Κοζομπόλη μας τονίζει ότι έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία, να αποτυπώνεται και να προβάλλεται η κάθε δράση που γίνεται, προς όφελος της κοινωνίας, έτσι ώστε να γίνεται παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

"...Εμείς όλοι οι αθλητές, Ολυμπιονίκες, θεωρούμε χρέος μας να προσφέρουμε στην νέα γενιά που ακολουθεί και πόσο μάλιστα, όταν σταματάμε την ενεργό δράση...", επισημαίνει η Βούλα.
                                                                               
Στα γραφεία της Ένωσης οι δύο αθλήτριες Ειρήνη Αϊνδήλη και Βούλα Κοζομπόλη
με τον Γιώργο Λιβέρη, μέλος της Ε.Σ.Ο.Α και το Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, 

πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.
Η αλήθεια είναι ότι η συνεργασία των αθλητών Ολυμπιονικών σε επίπεδο προσφοράς με όλες τις κοινωνικές δομές και τους φορείς, αλλά και η παρουσία τους σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, προσδίδει μια διαφορετικού τύπου βαρύτητα στο κάθε γεγονός, πέραν της ουσίας, μεταφέροντας και μεταλαμπαδεύοντας παράλληλα το μήνυμα των Ολυμπιακών αξιών στις νεότερες γενιές.