Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Σε δύο μαγικές βραδιές!

                                               
Οι διάσημες μελωδίες της Λίμνης των Κύκνων, της Ωραίας Κοιμωμένης, του Καρυοθραύστη αλλά και άλλες υπέροχες συνθέσεις του σπουδαίου μουσικού και άλλων μεγάλων Ρώσων συνθετών, θα παρουσιαστούν από τη μεγάλη συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας, σε δύο μαγικές βραδιές στο Christmas Theater!

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 20.00 και στις δύο εμφανίσεις στην χώρα μας, την TSO θα διευθύνει ο πολυβραβευμένος Βλαντίμιρ Φεντοσέγιεφ, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και αρχιμουσικός της από το 1974, που διεκδικεί τον άτυπο τίτλο του μακροβιότερου μαέστρου μεγάλης ορχήστρας, παγκοσμίως.
                                              

Έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους μουσικούς και θεατρικούς οργανισμούς στον κόσμο, τη Συμφωνική Ορχήστρα της Βιέννης: επικεφαλής μαέστρος 1997 - 2006, τη Σκάλα του Μιλάνου, Opernhaus της Ζυρίχης κ.ά.), ο Φεντοσέγιεφ παραμένει η ψυχή της TSO. 

Το πρόγραμμα των δύο συναυλιών θα περιέχει τις διασημότερες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες Ρώσων συνθετών. 
"Η μουσική ηρεμεί, φωτίζει, καθαρίζει τις ψυχές μας. Έχει τη δύναμη να εξηγεί χιλιάδες συναισθήματα που νιώθουμε και δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με λέξεις. Γιατί όπου τα λόγια στερεύουν, αρχίζει η μουσική..." 
Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι