Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

"Νέοι Ορίζοντες" στο Μωραίτη!


Οι προκλήσεις στο κατώφλι της νέας δεκαετίας θα συζητηθούν και θα αναλυθούν μέσα από το διήμερο φόρουμ με θέμα «Τουρισμός και Νέοι Ορίζοντες», που διοργανώνει  ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη (ΣΑΣΜ) το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Με κύριο στόχο την ανάδειξη προοπτικών και τη δημιουργία επαγγελματικών συνεργειών, ο υπουργός Τουρισμού  Χάρης Θεοχάρης, η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, καθώς και εκπρόσωποι των προεδρείων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου και του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Ένωσης Ξενοδόχων, θα παρεβρεθούν στο χώρο της Σχολής Μωραίτη, όπου και θα διεξαχθεί το διήμερο για τον τουρισμό.  Την Κυριακή μάλιστα 1η Δεκεμβρίου, στις 17:30, για πρώτη φορά στο ίδιο πάνελ θα παρουσιαστούν το project του Ελληνικού και το master plan ΟΛΠ-Cosco, στην ομιλία που θα συμμετάσχουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης, o πρόεδρος της ΕΕΝΕ Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Lamda Development Zήσιμος Δανηλάτος και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΟΛΠ - Cosco, Nεκτάριος Δεμενόπουλος. 

Η διοργάνωση είναι ανοιχτή για το κοινό και το διήμερο της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ομιλίες διαπιστευμένων φορέων του Τουρισμού, να παρακολουθήσουν πάνελ συζητήσεων διαφορετικής θεματολογίας και ειδικά happenings, να ανταλλάξουν απόψεις για τα δεδομένα και τις τάσεις στην τουριστική αγορά, καθώς και να περιηγηθούν στην έκθεση ξενοδόχων και προμηθευτών του κλάδου.