Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Στην αυθεντική διαδρομή!


O Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι οπωσδήποτε το μεγαλύτερο highlight γεγονός παγκοσμίως. Ο ενθουσιασμός του συμμετέχοντα σε αυτό τον δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. 

Για τους ανθρώπους που τρέχουν, τους δρομείς, ο συγκεκριμένος Μαραθώνιος είναι το απόλυτο γεγονός που δημιουργεί συναισθήματα περηφάνιας, χαράς και συναισθηματικής ολοκλήρωσης.

O ΣΕΓΑΣ διοργανώνει τον 37o Μαραθώνιο Αθήνας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου, τους Αγώνες Δρόμου 5 και 10χλμ. το Σάββατο 9:00 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019. Oι αγωνιστικές εκδηλώσεις φέτος θα είναι διήμερες ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις πενταήμερες και θα αρχίσουν σήμερα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου. Ο Aγώνας Δρόμου 10χλμ. θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου με ώρα εκκίνησης 17:00 από την Λεωφόρο Αμαλίας στο ύψος εισόδου του Εθνικού Κήπου και τερματισμό εντός του Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού Σταδίου.

Την Κυριακή στις 09:00 θα γίνει, όπως πάντα, η εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου από την ιστορική αφετηρία στον Μαραθώνα ενώ νωρίτερα στις 08:15 θα δοθεί η εκκίνηση για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. από την Λεωφόρο Αμαλίας. Την ίδια ημέρα (Κυριακή) θα διεξαχθούν επίσης στις αντίστοιχες ώρες εκκίνησης: 10.05 Αγώνας Δρόμου Special Olympic Hellas 1200μ., Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας (Ύψος Βουλής), 10.20 Αγώνας Παιδιών 1200μ. Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας (Ύψος Βουλής) και στις 10.35 Ομαδικός Αγώνας Δρόμου 3χλμ. Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας (Ύψος Ιπποκράτειου Νοσοκομείου).