Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ερμηνεύοντας με συναίσθημα!


Με μία έξτρα συναυλία την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 21.00, στο Christmas Theatre Γαλατσίου, η ντίβα της όπερας Emma Shapplin θα βρίσκεται στην Αθήνα, όπου αναμένεται να καταπλήξει το κοινό της, σε δύο παραστάσεις που όπως λέει και η ίδια, τον πρώτο λόγο θα έχει το συναίσθημα. 

Με φωνή που δεν υπακούει σε κανόνες και κομφορμισμούς, ρομαντική, μυστηριώδης και φλογερή, η Emma Shapplin συνδυάζει στην καλλιτεχνική της φύση, την συναισθηματική φόρτιση της όπερας, με το δυναμισμό και την ένταση της ποπ σκηνής.
                               


«Εκτιμώ πολύ την έκφραση του συναισθήματος μέσα από την τέχνη. Αν καταργήσουμε το συναίσθημα, τότε δεν θα έχουμε να πούμε τίποτε ως καλλιτέχνες. Πιστεύω ότι η φωνή μας αντανακλά απόλυτα όχι μόνο την προσωπικότητά μας αλλά ακόμη και αυτό που έχουμε μέσα στο μυαλό μας, ακόμη και τη στιγμή που μιλάμε. H φωνή είναι ένα όργανο το οποίο συνδέεται με όλο μας το σώμα..», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της.

Τα εισητήρια του Σαββάτου έχουν εξαντληθεί και η παράσταση της Παρασκευής προστέθηκε για να απολαύσουν οι ακόλουθοί της τη μαγεία της φωνής της, όπως συμβαίνει με μια ερμηνεύτρια που η ανάγκη της να τραγουδά πηγάζει από τα βάθη της ψυχής της.