Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ακριβά γούστα σε προσιτές τιμές!

 
Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, το οτιδήποτε επηρεάζει την προσωπικότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιδρούμε. Ο Κώστας Ζωτιάδης υπήρξε οδηγός και συνοδηγός αγώνων αυτοκινήτου. 

Ένα διάστημα φωτογράφιζε στο εξωτερικό διεθνείς αγώνες και παράλληλα ασχολείτο με τα τηλεκατευθυνόμενα αγωνιστικά μοντέλα αυτοκινήτων. Το αυτοκίνητο σε όποια κλίμακα κι αν το συναντούσε από το πραγματικό ένα προς ένα, τα τηλεκατευθυνόμενα 1/5, 1/8, 1/10, 1/12 καθώς και τα στατικά σε αντίστοιχη κλίμακα ήταν για αυτόν κάτι ξεχωριστό. Ήταν ερωτική η σχέση που αποκτούσε με αυτά!

Η προσωπική του συλλογή με στατικά μοντέλα αυτοκινήτων αριθμεί σήμερα περί τα 6.500(!!!) και θεωρείται μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως. Από την δεκαετία των '90, αυτό το πάθος του Κώστα Ζωτιάδη, έγινε και κύριο επιχειρηματικό, βιοτικό εγχείρημα με την δημιουργία της ''Tag Models Hellas" μία από κορυφαίες εμπορικές επιχειρήσεις στον συγκεκριμένο τομέα. Το σύνολο των στατικών μοντέλων αυτοκινήτων σε όλες τις κλίμακες, πέρα από τα τηλεκατευθυνόμενα που διαθέτει καθώς και την προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη, είναι 10.000!

Από αυτά τα 10.000 που θα βρείτε στην ''Tag Models Hellas" (Βρυούλων 18, 143 41 Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ.: 210 258 4380) καθώς και τον ίδιο τον Κώστα Ζωτιάδη, να σας βοηθήσει με τις απίστευτες ιστορικές του γνώσεις, αποκλείεται να μην αποκτήσετε όποιο αυτοκίνητο ονειρευτήκατε στην ζωή σας ή να κάνετε δώρο στον φίλο ή στη φίλη σας ότι έχει επιθυμήσει να οδηγήσει!