Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Προσωπική υπόθεση!


Ο κομμωτής μας και οι ιδιαιτερότητες της κεφαλής μας είναι αναμφισβήτητα υπόθεση προσωπική! Η σχέση που αναπτύσσεται με τον άνθρωπο που μας χτενίζει και περιποιείται τα μαλλιά μας, κρύβεται στα μυστικά του επαγγέλματος που οι ειδικοί του χώρου, αποκαλύπτουν μέρα με τη μέρα, όσο τους εμπιστευόμαστε!

Το κομμωτήριο ΤΕΟ στην Κηφισιά, μετρά 40 χρόνια ζωής και ο Γιώργος Σφακιανάκης συνεχίζει την τέχνη που αγαπά, στο κατάστημά του στο Κεφαλάρι, Χαριλαόυ Τρικούπη 46 και στην Ερυθραία. Άλλωστε οι  ημέρες αυτές, των γιορτών, έχουν την τιμητική τους. Οι συχνότερες επισκέψεις μας και συναντήσεις σε εξωτερικούς χώρους και οι περισσότερες εξόδοι μας για όλες τις βραδινές και ημερήσιες υποχρεώσεις, επιβάλλουν ένα διαφορετικό look από το καθημερινό μας, το συνηθισμένο.   


Καθώς η έμφαση στη λεπτομέρεια ξεχωρίζει και αναδεικνύει την υπεροχή, βρείτε τον δικό σας κομμωτή που θα ταιριάζει με τα δικά σας γούστα και θα καλύπτει τις δικές σας, προσωπικές ανάγκες ομορφιάς και θα προσδώσει στυλ στις εμφανίσεις σας!