Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Βασίλισσα σ΄ένα θρόνο!


Μία κινηματογραφική ταινία για παιδιά που εκτός από μικρούς μαγεύει και τους μεγαλύτερους, δημιουργώντας ένα τόνο αισιοδοξίας στις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων! 

Το '' Ψυχρά κι ανάποδα'' (Frozen II) παίζεται στις αίθουσες από τα τέλη Νοεμβρίου. Η αγαπημένη παρέα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας κινούμενων σχεδίων της Disney επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε μια πιο τραγουδιστή εκδοχή!

Κι έτσι γεννήθηκε η Έλσα (Σία Κοσκινά) με μαγικές δυνάμεις..; Η απάντηση την καλεί και απειλεί το βασίλειό της. Οπότε, η Έλσα ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι στο άγνωστο σε μαγεμένα δάση και σκοτεινές θάλασσες πέρα από την Αρεντέλα. Η Άννα είναι αποφασισμένη να πάει μαζί της, να είναι δίπλα της και να τη βοηθήσει να λύσει το μυστήριο, μαζί με τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν. Αλλά δεν θα σας τα πούμε όλα εδώ... η συνέχεια επί τις οθόνης!

Η Σία Κοσκινά... ''δανείζει'' ή καλύτερα ''προσφέρει'' στην δημιουργική μεταγλωττισμένη εκδοχή της ταινίας την μαγική φωνή της όπως και οι Βάσια Ζαχαροπούλου, Πάνος Μουζουράκης, Τάμτα, Φοίβος Ριμένας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Πέτρος Δαμουλής, Κώστας Δαρλάσης, Δημήτρης Μάριζας, Βασίλης Μήλιος,Χρήστος Συριώτης, Κώστας Μπακάλης, Δημήτρης Δημόπουλος. Όλοι οι καλλιτέχνες συνθέτουν ένα απίστευτα όμορφο και μελωδικό πάζλ υπογράφοντας την επιτυχία της ταινίας.

Η σκηνοθεσία είναι των Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι, η μουσική του Κριστόφ Μπεκ και το σενάριο του Άλισον Σρέντερ. Τέλος η κινηματογραφική ταινία '' Ψυχρά κι ανάποδα'' (Frozen II) που είναι κινουμένων σχεδίων ταιριάζει ''γάντι'' στην διασκέδαση των παιδιών.