Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Μια ανάσα πριν την έναρξη...


''Αποστολή'' στα καμαρίνια του ''Μίκης Θεοδωράκης'' (Χολαργός)
γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα, φωτογραφίζει ο Πέτρος Καστορίνης

Λίγο πριν την έναρξη της παράστασης, στα καμαρίνια του πολιτιστικού κέντρου του δήμου Παπάγου-Χολαργού, συναντήσαμε τους αγαπημένους μας perfomers, τραγουδοποιούς και θεατρικούς καλλιτέχνες, τα πολυπρόσωπα του μιούζικαλ, που ενσαρκώνουν και αποδίδουν την ερμηνεία του ρόλου, την κατακλείδα μιας σημαίνουσας ύπαρξης.


Σύσσωμοι σχεδόν οι σπουδαστές της pmtp by Sia Koskina, όλων των βαθμίδων, συμμετείχαν σε ένα υπέροχο γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο σόου, χθες στο Χολαργό, στην αίθουσα "Μίκης Θεοδωράκης", που διοργάνωσε ο δήμος για τις ημέρες αυτές.
                                                                                

Με εξαιρετικούς καλεσμένους της μουσικής, που υποστηρίζουν απόλυτα το χώρο του μιούζικαλ και τη σκηνή αυτού του είδους των εκδηλώσεων, το αμφιθέατρο του κέντρου γέμισε ασφυκτικά με μικρούς και μεγάλους που παρευρέθησαν σε μια βραδιά με jazz νότες, μουσικά ορμώμενη από την Αμερικάνικη ήπειρο και την κουλτούρα του σαξόφωνου. 

Από δεξιά οι Γιώργος Κάτσικας, Αδάμ Τσαρούχης, 
Γιώργος Τσοκάνης και ο Θάνος Γεωργούλας
Ο Γιώργος Τσοκάνης βρισκόταν στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, η Μαρίνα Τσοκάνη στα πλήκτρα, ενώ στα τύμπανα, ήταν ο απίθανος  Γιώργος Κατσίκας! Ο Αδάμ Τσαρούχης, με την εξαίσια επίσης φωνή του, συνόδεψε μουσικά, με την εξέχουσα παρουσία του, τη Σία Κοσκινά.

Η Μαρίνα Τσοκάνη, λίγο πριν μιας υπέροχης εμφάνισης


Η Σία Κοσκινά, μοναδική στο είδος του μιούζικαλ στην Ελλάδα, μας αφιέρωσε τη στιγμή για τη φωτογραφική αποτύπωση του "From Broadway with Love" στα καμαρίνια, στους διαδρόμους του Πολιτιστικού Κέντρου, μια ανάσα πριν την έναρξη της παράστασης.


Ετούτες οι ημέρες ταιριάζουν απόλυτα με το πνεύμα μιας μιούζικαλ διαδρομής στο χώρο και το χρόνο όπου εναποθέτει μια ξεχωριστή διάθεση στο "είναι" μας, με ψήγματα κλιμακούμενης χαράς και διασκέδασης. Το απολαύσαμε! Ήταν ότι καλύτερο!