Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Χριστούγεννα-Μια νέα αρχή!


Η Έρρικα Πρεζεράκου, οραματίζεται τη νέα χρονιά, συγκεντρώνει την ενέργειά της σε θετικές και καλοπροαίρετες σκέψεις, κάνοντας μαζί μας την ανασκόπηση των γεγονότων που πέρασαν, των όσων συνέβησαν στον απελθόντα χρόνο και με τη δική της, μοναδική ματιά, ατενίζει μαζί μας το μέλλον που προδιαγράφεται από τη δυναμική της προσωπικής διαδρομής.   

«Για μένα τα Χριστούγεννα είναι ένας κύκλος που κλείνει και ένας άλλος που ανοίγει. Είναι μία ευκαιρία να αφήσουμε τα παλιά και να δώσουμε χώρο στα καινούργια. Όταν είμαστε καλά συναισθηματικά, η ζωή μας πραγματικά κάνει θαύματα. Παρατηρώντας τον εαυτό μου και τους ανθρώπους γύρω μου, συνειδητοποιώ ότι τα αποτελέσματα που φέρνουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας, αποτελούν τη συνισταμένη πολλών συναρτώμενων παραγόντων».

Σύμφωνα με την Έρρικα, το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός εξάσκησης και προσπάθειας σε 4 επίπεδα. Το σωματικό, το διανοητικό, το ψυχικό και το συναισθηματικό και οι στόχοι και οι επιθυμίες που θέτουμε, ζητούν από εμάς την πλήρη συγκέντρωσή μας σε ότι θέλουμε να πετύχουμε.

Εμείς την επιλέξαμε να ξεκινήσει στο North Pages την εορταστική περίοδο, για την αύρα καλοσύνης και ευγένειας που τη διακατέχει.

Ανδρονίκη Παντιώρα / North Pages