Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Λαιμοδέτης πολλών συνδυασμών!


Στον δυτικό κόσμο η γραβάτα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής ενδυμασίας, και συχνά απαραίτητη προϋπόθεση σε διάφορους κλάδους, σε επιχειρήσεις, στη νομική παρουσία, στην πολιτική πραγματικότητα...  Παρόλ' αυτά οι γραβάτες, μπορούν επίσης να φορεθούν ως μέρος μιας καθημερινής ενδυμασίας και να συνδυαστούν ακόμα και με πιο σπορ εμφάνιση.

Όμως τις ημέρες αυτές των εορτών των Χριστουγέννων, όπως και σε άλλες εορταστικές περιόδους, η γραβάτα είναι το ''αξεσουάρ'' πασπαρτού για τον άνδρα πλαισιώνοντας το ντύσιμό του σε κάθε επίσημο ''σκηνικό''. Από ένα εορταστικό τραπέζι ή μία έξοδο το βράδυ, από την παρακολούθηση μίας θεατρικής παράστασης ή μουσικής συναυλίας έως και το ρεβεγιόν της παραμονής ή ακόμα και ένα από τα πρωινά αυτών των ημερών, με πιο σπορ διάθεση!

Το Incrocio, στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά (Παπαδιαμάντη και Λεβίδου, 145 62 Κηφισιά, Τηλ.: 210 808 8753) θα βρείτε μία εξαιρετικά μεγάλη γκάμα από γραβάτες αρίστης ποιότητας, σε χρώματα που συνδυάζονται με ότι ρούχο και απόχρωση επιθυμείτε. Έκτος από το ότι η γραβάτα αποτελεί ένα πολύ όμορφο και χρηστικό δώρο για τον άνδρα, είναι και μία έξυπνη και γρήγορη ενδυματολογική λύση!