Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ!


Επιμέλεια: Ανδρονίκη Παντιώρα, Πέτρος Καστορίνης

Τα Χριστούγεννα δεν είναι εορτή κλισέ. Είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός χαράς και ανταλλαγής ευχών μεταξύ αγαπημένων προσώπων, που εκδηλώνουν γενναιόδωρα το ενδιαφέρον τους προς τους οικείους τους. 

Το Νorth Pages από σήμερα Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα, θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των Χριστουγέννων, παρασύροντάς σας με την καθημερινή θεματολογία του, σε έναν επαναπροσδιορισμό των εορτών Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς. Είναι πραγματικά όμορφο να βρισκόμαστε κοντά σε ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν! Για εμάς εδώ στο North Pages, οι άνθρωποι που φιλοξενήσαμε στις σελίδες μας, αφήσανε πάνω μας, το δικό τους ξεχωριστό τρόπο που αγαπούν.
                                                   
Espresso-Bar Restaurant Gardenista, 
Παπανικολή 18, Χαλάνδρι

Γιορτάστε τα Χριστούγεννα μέσα απ' την καρδιάς σας, και απολαύστε εξ ολοκλήρου το φαντασμαγορικό κόσμο που απλώνεται γύρω σας, απλοποιώντας τα μηνύματα της επικοινωνία με το κοντινό σας περιβάλλον, με τους φίλους, τους συνεργάτες, την οικογένεια. Διασκεδάστε σε μέρη που αγαπάτε, βγείτε για φαγητό και ποτό με φίλους και γνωστούς. Αρμόζει στις ημέρες αυτές. Η δική μας πρόταση είναι το Gardenista στο Χαλάνδρι, Παπανικολή 18, ένα εξαιρετικό Espresso Bar Restaurant, που δημιούργησε με όλη της την αγάπη και το μεράκι που τη χαρακτηρίζει, η Αλίκη Συμεωνίδου.


Έρρικα Πρεζεράκου
Είναι θετικό το γεγονός ότι δε γεννιόμαστε αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι, εσωστρεφείς ή εξωστρεφείς, τολμηροί ή διστακτικοί. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα ''υιοθετούμε'' μέσα από τις εμπειρίες μας στα πρώτα χρόνια της ζωής μας αλλά δεν μένουν πάνω μας σαν ''σφραγίδα'' αφού γνωρίζουμε πλέον και μέσα από την πρόοδο μας, ότι ο ασυνείδητος τρόπος που βλέπουμε τον εαυτό μας και επομένως το περιβάλλον, μπορεί να αλλάξει, αρκεί να τον επεξεργαστούμε με τη σκέψη μας και να τον κάνουμε συνειδητό. Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι ο πλέον θετικός άνθρωπος που αντιπροσωπεύει επάξια αυτόν τον τρόπο σκέψης. Μια πρωταθλήτρια, που έχει εισαγάγει με τη δημιουργία του Replayce, την "προπόνηση" σε 4 επίπεδα. 
                             
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο Θέατρο ''Σταθμός'' για...
Χριστούγεννα λοιπόν, ευκαιρία τεράστια, να διακτινιστούμε στον μαγικό κόσμο των φώτων. Από την Λαπωνία και την πατρίδα των σύγχρονων ''Άγιων Βασίληδων'' έως το Μεταξουργείο στην σκηνή του ''Σταθμού'', τις ημέρες αυτές που επισκεπτόμαστε όσο τίποτε άλλο, παραδοσιακά τα θέατρα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, σας περιμένει με μία απίστευτη ερμηνευτική απολογία, ως  Μαρί Κιουρί.

...την απολογία της ως Μαρί Κιουρί
                                                              
Η Σία Κοσκινά, πλαισιωμένη από τις μαθήτριες 
της Σχολής της PMTP!
Από τη Σία Κοσκινά που χάνετε στα μαγεμένα δάση του Frozen II (Ψυχρά κι ανάποδα) και που δανείζει την φωνή της στην πασίγνωστη παιδική επιτυχία της Disney,  έως τις Κυκλάδες και το βιβλίο ''Υποτείνουσα'' της Ελίνας Βαρβαρήγου που σας προτείνει η Ελένη Νικολέλη, η γνωστή κυρία του ''Χαρτοπόλις'' του Ψυχικού που ως βιβλιοθηκονόμος, φωτεινός παντογνώστης, δίνει τη λύση σε κάθε ''λογοτεχνικομυθιστοριματικό'' προβληματισμό σας αυτές τις εορταστικές ημέρες, στο χαλαρωτικό διάβασμα των εορτών, αλλά και στις επιλογές των βιβλίων-δώρων!

Η Ελένη Νικολέλη της "Χαρτοπόλις".


Από την Χαιμαντά στο Χαλάνδρι έως την Κασσαβέτη στην Κηφισιά και τις πολύχρωμες και ομορφοστολισμένες βιτρίνες στον Φάρο του Ψυχικού και το Golden Hall, για  Shopping Therapy το οδοιπορικό μας θα τα περιλαμβάνει όλα. Στάσεις, τάσεις και προτάσεις που εξυπηρετούν όλα τα γούστα!
                             
Ο Γιώργος-ΤΕΟ-Σφακιανάκης, με τις στυλιστικές του προτάσεις,
μας εύχεται χρόνια πολλά 
                                
''Χιονίζει'' άχνη ζάχαρη από τα χέρια
του κορυφαίου σεφ Χρήστου Βέργαδου
 

Τέλος, ο σεφ Χρήστος Βέργαδος, μας ταξιδεύει ονειρεμένα από το αλμυρό, στο γλυκό. Εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας τις ημέρες αυτές, με τις συνταγές του νέου του βιβλίου "Γλυκά χωρίς..." και μαγειρέψτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα χρησιμοποιώντας τα προτεινόμενα μυστικά του. Η γαστρονομική διαδρομή περνά από το λευκό, χιονισμένο ''τοπίο'' της άχνης ζάχαρης όπου ο κορυφαίος σεφ  ολοκληρώνει το προτεινόμενο μενού με ένα υπέροχο γλυκό.

Από εμάς στο North Pages, στην εορταστική περίοδο που ξεκινάει, σας προτρέπουμε να αλλάξτε θέση και να δοκιμάστε μια συναισθηματική μετατόπιση της αμεσότητας και του ευθύ προσδιορισμού και αν μη τι άλλο... χαρίστε ένα δώρο αναψυχής στον εαυτό σας, ένα μικρό, ξεχωριστό, που θα το γνωρίζετε μόνο εσείς. Τέλος δοκιμαστείτε με σκέψεις και πράξεις ευγνωμοσύνης. Το οφείλετε στον εαυτό σας!

Το North Pages θα είναι συνοδηγός και συνεπιβάτης σας, 
σε αυτό το πολυμορφικό, εορταστικό ταξίδι..!  

Μείνετε συντονισμένοι τα Χριστούγεννα είναι εδώ!