Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Playmobil για να είστε ασφαλείς!


Μία καινοτομία από τον κολοσσό των παιχνιδιών Playmobil απέναντι στον κορωνοϊό που απασχολεί έντονα ολόκληρο τον πλανήτη τους τελευταίους μήνες.

Ο κίνδυνος της εξάπλωσης του ιού είναι πολύ μεγάλος και δεν σταματά πουθενά, ούτε καν μπροστά σε μία πύλη εργοστασίου παιχνιδιών. Στα τέλη Μαρτίου, μία ομάδα εργαζομένων της Playmobil έθεσε το εξής ερώτημα: Τι θα μπορούσε να κάνει μία εταιρία με τεράστια τεχνογνωσία στο πλαστικό για να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης του προσωπικού της..; Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για την μάσκα μύτης και στόματος Playmobil.  

Μετά από εντατική έρευνα το κάλυμμα μύτης-στόματος σχεδιάστηκε και από το πρωτότυπο έφτασε στην παραγωγή. Έκτοτε, το κάλυμμα μύτης-στόματος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των πολυάριθμων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας που ακολουθεί η Playmobil για την προστασία των εργαζομένων της. Το επαναχρησιμοποιούμενο κάλυμμα μύτης-στόματος για ενήλικες αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό.

Άμεσα άρχισαν να καταφθάνουν αιτήματα για την μάσκα Playmobil από όλο τον κόσμο. Σε πολλές περιπτώσεις της καθημερινής μας ζωής η χρήση μάσκας έγινε υποχρεωτική για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Σε αυτό το πλαίσιο, η Playmobil αποφάσισε τη μαζική παραγωγή της επαναχρησιμοποιούμενης μάσκας.

Και τέλος, παρακαλώ ένα ευρώ από κάθε αγορά μάσκας προσφέρεται για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου ''Όραμα Ελπίδας'', στα πλαίσια του προγράμματος Playmobil Play and Give για την έκδοση διδακτικών παραμυθιών που διανέμονται δωρεάν από την Playmobil Hellas στο Playmobil FunPark