Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Tραπεζάκια σε απόσταση ασφαλείας!


Αποκτούν ξανά ζωή με την νέα αρχή, δεκάδες καταστήματα εστίασης και αναψυχής, την πρώτη περίοδο επιστροφής στην κανονικότητα, μετά την καραντίνα.

Καταστήματα που ήταν μεν ανοικτά για take away, πλην όμως δεν φιλοξενούσαν τους θαμώνες τους, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους, εφαρμόζοντας την σωστή διάταξη των καθισμάτων, έπειτα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες των προηγούμενων ημερών.

Στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου (Στον αριθμό 8) στο Μαρούσι, το Gratzi Cafe που δεν έπαψε να εξυπηρετεί (Τake away) του πελάτες του, προσάρμοσε τον χώρο των τραπεζοκαθισμάτων σύμφωνα με τους κανόνες προστασίας-πρόληψης και οι φανατικοί του θαμώνες του, βρήκαν και πάλι το στέκί τους. Καφές υψηλών προδιαγραφών και σνακς, όλες τις ώρες της ημέρας!


Το Solo Gelato sτην Ανδρέα Παπανδρέου 44 στο Χαλάνδρι, ήταν κι αυτό ανοικτό, μόνο για εξυπηρέτηση στο...χέρι, όλο το διάστημα της "απαγόρευσης" με το παγωτό υψηλής γευστικής αισθητικής που προσφέρει. Το κορυφαίο της επικράτειας και βραβευμένο διεθνώς!

Η νέα τάξη πραγμάτων βέβαια, φέρνει αντιμέτωπους όλους ιδιοκτήτες και πελάτες με μία διαφορετική πραγματικότητα, καθώς τίποτα δεν είναι ίδιο ως προς τις συνήθειες, τον τρόπο εξυπηρέτησης και γενικότερα τον τρόπο παροχής υπηρεσιών. Οι αποστάσεις ασφαλείας, τα αντισηπτικά, τα γάντια και οι μάσκες επιβάλλονται για την ασφάλεια όλων μας.