Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Η ορατή ποιότητα!


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Όταν η Spy δημιουργεί και η τεχνολογία ακολουθεί. Τα γυαλιά της, που κύριο στόχο έχουν να αποτρέπουν το έντονο φως του ήλιου, ξεκουράζουν τα μάτια μας, προστατεύοντάς τα παράλληλα από την υψηλού κινδύνου δράση του ηλίου.   

H Spy, με εξαιρετικά οπτικά προϊόντα, ιδρύθηκε το 1994 με έδρα τη Νότια Καλιφόρνια. Σχεδιάζει και κατασκευάζει γυαλιά ηλίου για την υπαίθρια αθλητική και όχι μόνο δραστηριότητα μας. Η ποιότητα κατασκευής τους είναι κορυφαία όπως και προηγμένος σχεδιασμός τους.


Μην ξεχνάτε να φοράτε γυαλιά ηλίου κάτω από το άμεσο ηλιακό φως. Η American Optometric Association συνιστά να φοράτε γυαλιά ηλίου που εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία και που μπορεί να προκαλέσει πολλά σοβαρά προβλήματα στα μάτια. Η Spy και σε αυτόν τον τομέα είναι πρωτοπόρα. Η απορρόφηση των φακών είναι εξαιρετική! Τα προϊόντα της είναι ιδανικά κάτω από το ορατό φως υψηλής ενέργειας, ακόμα και στις περιπτώσεις που τα μάτια μας υποφέρουν ή δυσκολεύονται υπό συγκεκριμένες συνθήκες.


Η μόνη "ορατή" δοκιμή ποιότητας για γυαλιά ηλίου είναι η εφαρμογή τους. Οι φακοί πρέπει να ταιριάζουν αρκετά κοντά στο πρόσωπο, ώστε πολύ λίγο ''αδέσποτο φως'' να μπορεί να φτάσει στο μάτι. Οι τάσεις της μόδας μπορεί να είναι ένας άλλος λόγος για τη χρήση γυαλιών ηλίου. Γυαλιά ηλίου με συγκεκριμένα σχήματα μπορεί να είναι μόδα ως αξεσουάρ. Και σε αυτόν τον τομέα η Spy ξεχωρίζει...                                                                                   

Για να δείτε, να δοκιμάσετε και να διαπιστώσετε την αξία των Spy, επισκεφτείτε το ''Κritikos Opticks'' στο κέντρο του Αμαρουσίου (Μητροπόλεως 13, Τηλ.: 210 61.27.915). Εκεί ο Νίκος Κρητικός, ειδικός οπτικό, με άριστη εξυπηρέτηση και γνώση αρκετά χρόνια τώρα στην νέα κολεξιόν της Spy, θα σας συμβουλέψει με την τεράστια εμπειρία του για το τι πρέπει να φοράτε, αλλά και τι ταιριάζει για τα μάτια σας μόνο, τώρα το καλοκαίρι!