Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Drink mix!


Δεν είναι απλά μια υπηρεσία cocktail delivery. Σας παρέχουν και personal bartender. To DrinkWorks από το 2009, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ως έμπειροι bartender, έρχονται στο σπίτι, στο πικ νικ μαζί σας, στην εκδρομή, για να δημιουργήσουν για σας μεθυστικά και απίστευτα γευστικά cocktails.

H επιτυχία του DrinkWorks ήρθε σιγά σιγά, η ιδέα τους έγινε έξυπνο εταιρικό δώρο, η συσκευασία και το περιεχόμενο tailor made, για τους απαιτητικούς πελάτες, και κατόπιν, πρόσθεσαν τα Cocktail in a Jar, τα έτοιμα δηλαδή cocktail, που έφταναν στην... πόρτα σας όταν η δίψα για ποτό γίνεται ακόρεστη.


Οι εξωστρεφείς άνθρωποι της DrinkWorks που δεν εγκαταλείπουν ποτέ την δημιουργικότητα τους έβαλαν στο παιχνίδι τα Teambuilding DrinkWorks  (Με αλκοόλ, αλλά και χωρίς), όπου έπειτα από μια εξουθενωτική μέρα στο γραφείο, σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις διαφορετικά είδη, δροσιστικών, σπιρτόζικων ποτών, που έμαθες να φτιάχνεις σε συνεργασία με τον συνάδελφο σου!


Μαζί ήρθαν και τα σεμινάρια cocktail και τα tastings, to know us better, καθώς και το Bar Society, σχολή για επαγγελματίες bartenders, τους μάγους της μπάρας, όπου εκεί διδάσκονται τα μυστικά και οι νεότερες εξελίξεις για όλους όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο του ποτού.

Cheers!

DrinkWorks
Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου Β’ 22, 15233 Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6818524 email: info@drinkworks.gr