Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Tα εν Δήμω..!


Ο προσεκτικός επισκέπτης εδώ δεν θα δυσκολευτεί να διαπιστώσει ότι το North Pages είναι αφοσιωμένο σε αξίες και προσανατολισμούς που φρεσκάρουν το μυαλό, διευρύνουν το ενδιαφέρουν, αμβλύνουν την οπτική γωνία.

Από τη μια μεριά η ανάγκη μας να διαφυλάξουμε πάση θυσία την ποιότητα, την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπειά μας, κι από την άλλη η διαπίστωση ότι απαιτείται να εισέλθουμε το ταχύτερο και στην ψηφιακή εποχή, μας ωθούν σ’ αυτό το εγχείρημα. Δεν χρειάζονται πομπώδεις εξαγγελίες και νέες διακηρύξεις αρχών, μας αρκεί ως καλοί ραβδοσκόποι και φρεωρύχοι, να φτάνουμε στο βάθος των περιστάσεων και να προσφέρουμε κείμενα άξια λόγου.

Σε μια εποχή που τα έντυπα, περιοδικά-εφημερίδες, αποσύρονται το ένα μετά το άλλο απ’ την κυκλοφορία, ειδικά οι τοπικές εφημερίδες φθίνουν σε τέτοιο βαθμό που ξεπερνούν και τον αρχικό χαμηλό στόχο τους, εμείς εδώ απέναντι σε όλα αυτά προσδοκούμε το δικό μας ανοιξιάτικο φρέαρ, να γίνει δροσερός ''λάκκος του άδειν'' ή καλύτερα του συν-άδειν, ένα τραγούδι ζωής και παρ’ όλες τις δυσκολίες, να συναντιόμαστε πάντα με τον αναγνώστη μας!

Το North Pages, που στην προσωποποίηση του είναι η Ανδρονίκη Παντιώρα και ο Πέτρος Καστορίνης τριγυρίζει παντού, ψάχνει και καταγράφει. Μπαίνει στις μισάνοιχτες ''κουίντες'', σε προσκήνιο και παρασκήνιο, απολαμβάνοντας τη ζωή μέσα από την δουλειά και την συνεργασία. Μία συνεργασία υψηλής κοινής δημιουργικότητας και δουλειάς ως προς την ενημέρωση σας, πέρα από την στατικότητα και τον ξύλινο κανόνα της μικρής τοπικής δημοσιογραφίας.

Δεν εκλογικεύουμε τα πράγματα. Αφήνομαστε στη μαγεία της πραγματικής γραφής με καθαρότητα σκέψης και πνεύματος. Αγωνιούμε ωστόσο αν κάθε φορά προσεγγίζουμε την αλήθεια και αν η δική σας αλήθεια, θα βρει συνοδοιπόρους. Και επιβεβαιωνόμαστε! Ο όγκος των επισκέψεών σας στο North Pages καθημερινά είναι εντυπωσιακός!

Εστιάζοντας στο δύσκολο περιβάλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης, η συνεργασία μας οδήγησε σε ξεχωριστές και μοναδικές αναζητήσεις. Γράφουμε σε περιβάλλον πλήρους απομόνωσης από την μικρή ''δημοσιογραφική'' τοπική εμβέλεια, διότι εσείς απαιτείτε βαθιά την ενδελεχή έρευνα-ενημέρωση και την ξεχωριστή παρουσίαση.

Επιδιώκουμε οι δημοσιεύσεις μας να πληρούν τα αισθητικά κριτήρια που μας παρέχει η εμπειρία και η γνώση. Γράφουμε για σας και πάντα στόχο έχουμε, τοποθετώντας την κάθε λέξη δίπλα στην άλλη, να γινόμαστε σε κάθε στιγμή, σε κάθε γράμμα, σε κάθε λέξη, καλύτεροι!

Αριστερά με ένα ''κλικ'' δείτε το Δήμο σας, με την ματιά που ξεχωρίζει!
Με την φιλοσοφία του North Pages!