Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Πιστεύω στη δύναμη των ομάδων!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Οι άνθρωποι που δουλεύουν σε ομάδες πετυχαίνουν, συμμετέχουν, συνεργάζονται, προτείνουν και μεγαλουργούν. Οι δυνατές ομάδες, φέρνουν και δυνατά αποτελέσματα. Κανείς δεν πορεύτηκε μόνος σε τούτο τον κόσμο. Αυτό το γνωρίζουν με διάφορους τρόπους και με ποικίλα παραδείγματα τα στελέχη και εκείνοι που από πείσμα και μεγαλοψυχία, δεν λυγούν. Εκείνοι που προχωρούν. 

"Οι εσωκομματικές εκλογές της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας είναι μια γιορτή". Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων η Ζίνα Μπαμπή, ένα άνοιγμα στην κοινωνία. Στην ομάδα της, η πρόεδρος της Τοπικής Φιλοθέης Ψυχικού είναι υποψήφιοι οι Σοφία Τρέκα, Βίκυ Χατζηνικολή, Γιώργος Μούρτος, Θεόδωρος Λιάγκας, Ελένη Νικολέλη και Γιώργος Μεσημέρης. 

Όλοι τους, άνθρωποι που ζουν και εργάζονται στο Ψυχικό, επιθυμώντας από την πλευρά του ο καθένας, μία κοινή σύγκλιση, ένα κοινό τόπο, για μια καλύτερη ποιότητας ζωής, προκειμένου να φτάσει ένα επίπεδο ψηλότερα, η καθημερινότητά μας. Θεωρητικά, κάτι τέτοιο ακούγεται κοινότυπο, απαιτεί όμως παιδεία, συμπεριφορά, στάση και λεπτότητα, σε κάθε λεπτομερή έκφραση της ζωής μας. Την Κυριακή λοιπόν 24 Οκτωβρίου, οι κάλπες θα ανοίξουν, καθώς η ψήφος παραμένει ο μόνος τρόπος έκφρασης της δημοκρατίας και της πολιτικής μας προτίμησης. 

Η Ζίνα Μπαμπή είναι απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Business Administration (Minor) στο Deree College. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στο χώρο του FintTech και του Banking, με πολυετή εμπειρία στο Customer Experience. Από τον Σεπτέμβριο 2021 εργάζεται στη Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.