Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Μια πράξη αλληλεγγύης!

Σε μια πράξη αλληλεγγύης προχώρησε η επισφράγιση της συνεργασίας του Δικτύου Ιδιωτικών Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων της AUTOVISION με το Ε.Κ.Α.Β., με δωρεάν τεχνικούς ελέγχους σε όλα τα οχήματα του Ε.Κ.Α.Β. για τρία χρόνια.  

Σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Ε.Κ.Α.Β., ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AUTOVISION Βασίλης Καραφέρης και ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. Νίκος Παπαευσταθίου, τόνισαν και υπογράμμισαν από κοινού την κρισιμότητα του να να διατηρείται σε άψογη κατάσταση ο στόλος του Ε.Κ.Α.Β. και συγκεκριμένα ο Βασίλης Καραφέρης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αυτό αποτέλεσε το έναυσμα για την προσφορά της AUTOVISION.

"...Παρέχοντας για τα επόμενα 3 χρόνια δωρεάν τεχνικό έλεγχο αλλά και ενδιάμεσους εκούσιους ελέγχους σε όλα τα οχήματα του Ε.Κ.Α.Β., ασθενοφόρα και μοτοσυκλέτες, στηρίζουμε με τον τρόπο που γνωρίζουμε καλύτερα, μια ομάδα ηρώων, της δύσκολης εποχής που διανύουμε. Μέχρι σήμερα έχουμε υποδεχθεί στα ΚΤΕΟ του Δικτύου μας περισσότερα από 350 οχήματα...", επισήμανε ο Βασίλης Καραφέρης, ενώ ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ με τη σειρά του, σημείωσε ότι: "... Τέτοιου είδους πράξεις προσφοράς, αν μη τι άλλο, αντικατοπτρίζουν την έμπρακτη στήριξη του ξεχωριστού κοινωνικού έργου των διασωστών, των νοσηλευτών και των γιατρών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, το οποίο αποτελεί τον βασικό επιχειρησιακό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ), αναφορικά με τη διαχείριση και την αντιμετώπιση της κάθε έκτακτης κατάστασης ή υγειονομικής κρίσης. Το «όπλο» των διασωστών και των ιατρών του ΕΚΑΒ δεν είναι άλλο από το ασθενοφόρο. Αυτό σημαίνει πως ειδικά το θέμα της έγκαιρης τεχνικής διάγνωσης αλλά και ελέγχου των ασθενοφόρων, αν μη τι άλλο, λειτουργεί καθοριστικά στην άμεση επιδιόρθωση τους και κατά συνέπεια ενισχύει την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Η αξιέπαινη κίνηση αλληλεγγύης από μέρους σας, για τη παροχή δωρεάν τεχνικών ελέγχου σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ, είναι «ζωτικής σημασίας», τόσο για τους ανθρώπους μας όσο και για τους ίδιους τους ασθενείς, ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειάς κατά τη πραγματοποίηση των απαραίτητων διακομιδών προς τους Υγειονομικούς Σχηματισμούς της χώρας...".