Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Το Αμαρυλλίς άλλαξε χέρια!


Με νέα διάθεση, όρεξη, μεράκι και δημιουργία, ανέλαβε τα σκήπτρα της διοίκησης του νέου Αμαρυλλίς στην Κηφισιά ο Πάνος Πολυχρονόπουλος, που ήρθε στα βόρεια, θέλοντας να δώσει μια νέα πνοή, έναν αέρα αλλαγής, στο κατάστημα.

Ορμώμενος από τον Πειραιά, Αμερικανοτραφής και με καταβολές πάνω στη γνώση της υγιεινής και της ασφάλειας τροφίμων, ο Πάνος γνωρίζει τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, προκειμένου να σερβίρει ένα άριστο τελικό προϊόν, σε εξαιρετική ποιότητα, πως να το συντηρήσει σωστά και τα κατάλληλα βήματα που χρειάζεται να γίνουν, ώστε να μείνουν αναλλοίωτες οι γεύσεις των συστατικών. 

Ευγενής και αυθεντικός, ο Πάνος Πολυχρονόπουλος, σας καλωσορίζει στο νέο Αμαρυλλίς στην Κηφισιά, με νέα πιάτα και φρέσκα γλυκά που έχει επιμεληθεί ο Πάνος Δήμας, ο φημισμένος σεφ του Grand Resort, για να περάσουμε μαζί, τους πιο ζεστούς και αξέχαστους χειμώνες.                                                                  

Η ανακαίνιση, ανέδειξε ακόμη περισσότερο τη ζεστασιά που προσδίδει ο χώρος, προστέθηκαν επιπλέον προσωπικά στοιχεία διακόσμησης και με το υπέροχο φαγητό, τα διαλλείματά μας φέτος, οι βόλτες μας στην Κηφισιά, για μια γευστική σαλάτα ή ένα απολαυστικό εκμέκ, παρέα με τον καφέ της αρεσκείας μας, δείχνουν το δρόμο του Αμαρυλλίς.                                    


Κάθε Τετάρτη, οι βραδιές είναι "Ladies night", αφιερωμένες στη γυναίκα, όπου το απόγευμα ή το βράδυ μας, μπορεί να περάσει ευχάριστα, απολαμβάνοντας δροσιστικά κοκτέιλ και ποτά.

Η επιλογή μας για φέτος στις αναζητήσεις μας στην Κηφισιά, θα είναι το Αμαρυλλίς, όπου σταθείς και όπου βρεθείς. Μην το σκεφτείς! Σε ένα όμορφο, οικείο χώρο, δίνοντας έμφαση στο ζεστό, φιλικό περιβάλλον, με την υπογραφή του Πάνου Πολυχρονόπουλου.