Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Δημιουργικοί απέναντι στην πανδημία!


Οι πρωτοβουλίες και κάθε δράση για την ενίσχυση του δημιουργικού πολιτισμού, εν μέσω πανδημίας, από τους πολίτες αποτελούν την καλή είδηση της εποχής μας.

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), στο πλαίσιο του προγράμματος Διαδημοτικής Πολιτιστικής Συνεργασίας «Εν Άστη», προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Στον καιρό της πανδημίας»

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, σε συνεργασία με τους δήμους μέλη του. Μπορούν να συμμετάσχουν δημότες από τους δήμους μέλη του ΣΒΑΠ: Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Γαλάτσι, Ηράκλειο, Κηφισιά, Λυκόβρυση Πεύκη, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Παιανία, Παλλήνη, Παπάγου Χολαργός, Πεντέλη, Φιλοθέη Ψυχικό και Χαλάνδρι. 

Την τελική αξιολόγηση των φωτογραφιών που μπορείτε να στέλνετε, έως τις 30 Νοεμβρίου, θα αναλάβει επιτροπή που θα οριστεί από τον σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων. Η καλύτερη φωτογραφία που θα επιλεγεί θα συμπεριληφθεί στο επικοινωνιακό υλικό του συνδέσμου, ως επίσημη αφίσα σε προσεχές πρόγραμμά του, που θα αφορά την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δημόσια υγεία. Σκοπός του προγράμματος είναι η ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής απασχόλησης σε μία περίοδο που αυτή πλήττεται από την πανδημία, καθώς και η δημιουργική αποτύπωση των συνθηκών που βιώνουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη του προγράμματος διαδημοτικής πολιτιστικής συνεργασίας, Ιωάννα Ιακωβίδη, στο τηλέφωνο (210)6711228 η να ενημερώνεστε στο http://www.sva.gr .