Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Πρόσωπα και προσωπικότητες 2019!


Τι κι αν φεύγεις και δεν σταματάς. Τι κι αν απ' τη σκέψη μου περνάς. Τι κι αν δεν σταματάς. Τι κι αν φεύγεις και προσδοκάς, χωρίς να λαχταράς. Τι κι αν φεύγεις ανοίγοντας ροές, χαράζοντας στιγμές. Ο χρόνος περνά και δεν ρωτά, απλά προχωρά πάντα μπροστά.

Η ανασκόπηση του έτους μοιραία στιγματίζεται από τα πρόσωπα και τις προσωπικότητες που με τη δική τους ξεχωριστή πινελιά, χρωμάτισαν το 2019 , έλαμψαν εκθαμβωτικά, ο καθένας με το δικό του τρόπο, για το δικό του επίτευγμα. Οι προσωπικότητες που εμείς ξεχωρίσαμε το έτος που μόλις πέρασε, προέρχονται από όλους τους χώρους, έχουν παρόλ' αυτά όμως τις ρίζες κάπου στα Βόρεια Προάστεια. Βρίσκονται, κατοικούν και προσδιορίζονται βόρεια!

Η εμβέλεια, η φήμη και η επιτυχής εκτίναξή τους, σαφώς πιθανόν να ξεπερνά τα γεωγραφικά όρια της χώρας, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, τα Βόρεια Προάστια βέβαια τους τιμούν και κρατούν τα αρχεία της καταγωγής τους. Έτσι τις  πρώτες ημέρες του νέου έτους ανά διαστήματα, στις ηλεκτρονικές σελίδες του North Pages, θα φιλοξενούνται και θα παρουσιάζονται τα πρόσωπα που για πολλούς και διάφορους λόγους έμειναν στη μνήμη μας. Μας έκαναν εντύπωση. Ας τους ξαναθυμηθούμε!

Ανδρονίκη Παντιώρα/North Pages