Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Love out loud, live out loud...


Στηρίζοντας μια ισχυρή πίστη ότι η ζωή έχει μία θετική πλευρά την οποία καλούμαστε όλοι να τη ζήσουμε στο έπακρο και σε όλες της τις εκφάνσεις, η lol the brand, κρατά ως πηγή έμπνευσης τα ίδια τα παιδιά, τους πρωταγωνιστές της ζωής για όλους τους γονείς. 

Με ιδιαίτερα φίνα υφάσματα από λινό, βαμβάκι και μετάξι και με αυστηρό κριτήριο την ποιότητα σε όλα της τα είδη τα οποία παράγει η ίδια η εταιρεία, μας αποδεικνύει, ότι ένα είδος μπορεί να είναι ποιοτικό χωρίς απαραίτητα να είναι και ακριβό, μπορεί να είναι ιδιαίτερο, αλλά και πρακτικό, μπορεί να είναι εξεζητημένο, αλλά και 100% Ελληνικό.

Η lol the brand, μια 100% Ελληνική εταιρεία, αφουγκράζεται τις σύγχρονες ανάγκες παιδιών και γονιών καθώς και τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις, για όλες τις περιστάσεις.


Τα ρούχα της χαρακτηρίζονται από φινέτσα, προσωπικότητα, εκρηκτικό ταμπεραμέντο, είναι άκρως γοητευτικά και με μοναδικό στυλ. Η lol the brand δημιουργεί πρωτότυπα workshops, προσφέροντας ολοκληρωμένες ενδυματολογικές συμβουλές και εξατομικευμένες προτάσεις για κάθε περίσταση.
                                                                                   
                                                                           
Η δημιουργός της, Στήβη Πανουσοπούλου, με σχεδιαστική άποψη και αισθητική, προέρχεται από το χώρο της μόδας, με πολυετή εμπειρία στο ρούχο, επιστράτευσε όλο το ανήσυχο πνεύμα της και το δραστήριο ταλέντο της, προκειμένου να ξεκινήσει το προσωπικό της όραμα.


Love out loud λοιπόν, laugh out loud και live out loud!

https://www.lolthebrand.com/
Κασαβέτη 19, 14562 Κηφισιά
Για πληροφορίες πώλησης χοντρικής και λιανικής:
Tηλ.: 210 6771403, hello@lolthebrand.com