Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Το burger των βορείων προαστίων!

         
γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Το μυστικό της επιτυχίας ενός γευστικού burger είναι πολυποίκιλο, πολυδιάστατο και οφείλεται σε σειρά παραγόντων. Το αισθητήριο της γεύσης βέβαια, είναι ο τελικός κριτής, όμως η διατήρηση του καταστήματος στην κορυφή, αποτελεί ένδειξη με υπογραφή. 

Με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών που σερβίρονται στο πιάτο και το σεβασμό στην επιλογή των χιλιάδων ανθρώπων που το επιλέγουν καθημερινά, το Juicy Grill, έπειτα από 8 χρόνια λειτουργίας του στο Χολαργό, μετακόμισε σε νέο χώρο, λίγο πιο κάτω στην Περικλέους 37. 
                                                                                   
Sweet Gordita: Μπιφτέκι μοσχάρι, τυρί raclette, διπλό μπέικον, avocado
αυγό τηγανητό, chips γλυκοπατάτας, sweet chilly mayo
Είναι γευστικό, είναι juicy και ανεβάζει το επίπεδο του φαγητού και των αντίστοιχων προσφερόμενων υπηρεσιών. Η καθαρότητα και η ποιότητα του κρέατος, σε συνάρτηση με την μαεστρία προετοιμασίας και ψησίματος, κατέχουν τον πρώτο λόγο.




Η προτίμηση του κόσμου 8 χρόνια τώρα το κρατά ψηλά στη λίστα των αγαπημένων του είδους. Το Juicy Grill έχει καθιερωθεί στα βόρεια. Ο δημιουργός του, Δημοσθένης Κουβαράκης, γνώστης του αντικειμένου και των υψηλών παροχών εστίασης, προσφέρει επιμελώς στο χρόνο, με φροντίδα και αγάπη τις υπηρεσίες του καταστήματος.

Εμείς από την πλευρά μας, σας προτείνουμε να μην φύγετε απ' το χώρο, αν δεν δοκιμάσετε μεταξύ άλλων το Mama's Fries, homemade πατάτες με δύο τηγανητά αυγά και σάλτσα από λουκάνικο chorizo και τριμμένη παρμεζάνα, συνοδευόμενες από την υπέροχη Blue Mashroom Salad.