Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Διασκέδαση στην μούσα του έρωτα!


Ερατώ! Μία από τις εννέα μούσες της ελληνικής μυθολογίας. Ήταν η μούσα της λυρικής ποίησης και των ύμνων. Ακόμα θεωρείται εφευρέτης του χορού, των προς τους θεούς ύμνων και γενικότερα προστάτρια της ποίησης, του έρωτα και της αγάπης.

Η Ερατώ είναι αυτή που επινόησε τα ερωτικά ποιήματα, το γάμο, την ποίηση, την μουσική και την διαλεκτική. Πλησιάζοντας την 14η Φεβρουαρίου, την ημέρα του Βαλεντίνου, στην ''επετειακή'' ημέρα του έρωτα της αγάπης και των σχέσεων των ανθρώπων, στην αναζήτησή σας για καλύτερο χώρο διασκέδασης και εορτασμού μη προβληματίζεστε... 
        

Το εστιατόριο Ερατώ στο Χαλάνδρι έχει παράδοση και ιστορία από το 1978. Οικοδεσπότης ο Βασίλης Καρπέτας, έμπειρος σε όλους του ρόλους που απαιτεί ένας χώρος εστίασης για να παραμείνει διαχρονικά στην πρώτη γραμμή με την ποιότητά του! Προσφέρει εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα προπαρασκευασμένη με ''καθαρά'' υλικά. 
         

Ο χώρος είναι προσεγμένος, με εκλεπτυσμένη διακόσμηση και κομψότητα, ιδανικός για ρομαντικό δείπνο αλλά και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Από το Ερατώ έχουν περάσει σπουδαίοι ερμηνευτές όπως η Βίκυ Μοσχολιού, ο Μιχάλης Μενιδιάτης η 'Άννα Βυτινάρου... Σήμερα ζωντανή μουσική έχει κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Για την ερχόμενη Παρασκευή πιθανόν να μην προλάβατε να βρείτε τραπέζι... αλλά την αγάπη και τον έρωτα που τον ''ασπαζόμαστε'' καθημερινά, το εορτάζουμε και την επόμενη μέρα και την άλλη... κι όποτε!

Ερατώ
Κώστα Βάρναλη 7, 15233 Χαλάνδρι
Tηλ.: 210 6831864