Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Κάντε την επιλογή σας ΜVP!


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε αφηρημένους ορισμούς των εννοιών, για να κατανοήσουμε σε ένα πρώτο επίπεδο, τη διάκριση της μορφής από το περιεχόμενο. Σε όλες τις μορφές του αθλητισμού μπορούμε να διακρίνουμε εκείνο για το οποίο "μιλάει" το έργο στην προσωπική μας εξέλιξη. 

Ο τρόπος με τον οποίο μας εκπαιδεύει, μας μορφώνει και μας αναδεικνύει αθλητές ένας κόουτς και η ομάδα των συνεργατών του, που μας ''οδηγεί'' να επιλέξουμε απτή, υπαρκτή και εγγυημένη επιλογή.

Ένας έλληνας μπασκετμπολίστας που έχει διαπρέψει σε ομάδες από τις σπουδαιότερες της Ευρώπης (Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι Τελ Αβίδ) και με τις εμφανίσεις του έχει συμβάλει στην τεράστια ιστορία της Ελληνικης Εθνικής ομάδας, δεν ξεχωρίζει απλά ως ''χορτασμένος'' παραστάσεων, μα ούτε και για το πληθωρικό του ταλέντο. Ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη ευαισθησία να μεταφέρει εμπειρίες, να διδάξει και να εκπαιδεύει παιδιά, σήμερα, που πλέον στα 44 χρόνια του, συνεχίζει να αποτελεί την MVP επιλογή, για να μάθει στα παιδιά μας να είναι σωστοί αθλητές και να παίζουν καλό μπάσκετ!
                  

Η Eurohoops Academy είναι Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Σεπτέμβριο του 2017. Αποτελεί προσωπικό όραμα του ''περί ου ο λόγος'' Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος ονειρευόταν να δημιουργήσει ένα ''σπίτι'' του μπάσκετ, όπου οι νεαροί αθλητές να μπορούν να μάθουν, να παίξουν και να αγαπήσουν το άθλημα του μπάσκετ. Η Εurohoops Academy στεγάζεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Κηφισιά, οι οποίες είναι τεχνολογικά εξοπλισμένες ώστε να βελτιώνεται διαρκώς η ποιότητα και η συνολική εμπειρία της προπόνησης. 


Ο Θοδωρής είναι εκεί, εκδηλώνοντας ένα επιπλέον ταλέντό του, αυτό της μεταδοτικότητας. Κάτι που ως δάσκαλος αν δεν το έχεις όσο και καλός ''παίκτης'' και να ήσουν, βετεράνος αθλητής θα έμενες! Ο Θοδωρής Παπαλουκάς και οι συνεργάτες του αποτελούν την απόλυτη λύση στο ''Μάθε παιδί μου μπάσκετ''!