Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Όλο το Άλσος δικό τους!


Και η νυχτα έγινε μέρα, στο Άλσος Κηφισιάς χθες, στη συναυλία Stavento και Ήβης Αδάμου, από τα πολύχρωμα φωτορυθμικά και τις ακτίνες λέϊζερ που φώτιζαν και χρωμάτιζαν ρυθμικά τον ουράνιο θόλο. Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση των Μενάνδρειων 2022, του Δήμου Κηφισιάς.

Με το "Δικό μου", την τεράστια επιτυχία τους, ξεσηκώθηκαν τα πλήθη, μικροί και μεγάλοι, χόρευαν στο  ρυθμό και η διασκέδαση στο Άλσος της Κηφισιάς, χθες δεν είχε σταματημό. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος παρών, όπως πάντα κοντά στους νέους και φυσικά η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. "Δ. Βικέλας" Νίνα-Ασπασία Βλάχου.

Στη συναυλία προηγήθηκε η εμφάνιση της επίσης ενεργητικής Ιόλης Πενταρά, μαζί με την υπέροχη μπάντα από τους Αλέξανδρο Δημόπουλο στην καλλιτεχνική διεύθυνση και στα πλήκτρα, του Θανάση Γιαννίτσα στο μπάσο, του Πάνου Γεωργακόπουλου στα τύμπανα, του Γιάννη Λυμπεράκου στην κιθάρα και της Φωτεινής Αναστασιάδου στα φωνητικά και στο ακορντεόν. Η νεανική αυτή υπερπαραγωγή, είχε τη σφραγίδα της Solar Production του αεικίνητου Λάζαρου Ρωμανίδη, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής.