Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Σταυροδρόμι συναντήσεων!


γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Ως ένα από τα πιο πολυσύχναστα και περιζήτητα στέκια, κάθε είδους συναντήσεων, έχει καθιερωθεί η περιοχή γύρω από το Φάρο του Ψυχικού, με την ανάπτυξη και τη συγκέντρωση των καταστημάτων εμπορικού ενδιαφέροντος και εστίασης, να προσδίδει στο μέρος ένα χαρακτήρα περισσότερο νεανικό, φρέσκο και εμφανώς πιο "ζωντανό".

Επαγγελματικά ραντεβού, ραντεβού χαλάρωσης για φιλικές συζητήσεις και κουβεντούλα, συνδυασμός αγορών, ψώνια, εμπορική δραστηριότητα και ταυτόχρονα σημείο συνάντησης με ανθρώπους πάσης φύσης μες τη μέρα, ο Φάρος Ψυχικού, έχει κερδίσει τις προτιμήσεις μας, καθώς εξυπηρετεί και διευκολύνει στις καθημερινές δουλειές στην ευρύτερη περιοχή.

           
Παράλληλα, το μέρος ενδείκνυται ως σημείο συνάντησης μαθητών και φοιτητών, μετά τα σχολεία, με έντονη κινητικότητα και μια ωραία ενέργεια στην ατμόσφαιρα.


Εστιατόρια με ποικιλία πάνω απ' όλα ποιοτικού, φαγητού, σημεία γρήγορης εξυπηρέτησης με φαγητό και γλυκό, πόλοι έλξης, με στάσεις που συνδυάζουν μικρές στιγμές ξεκούρασης και γευστικής  απόλαυσης, το Ψυχικό έχει κερδίσει στα σημεία του, με την ενέργεια που αναδύει και το χαρακτήρα που οι ίδιοι οι άνθρωποί του, του προσδιορίσουν, το διαφοροποιούν, το εξελίσουν.


Με αυξημένη κίνηση και έντονο κυκλοφοριακό κάποιες ώρες της ημέρας, ο Φάρος Ψυχικού παρόλ' αυτά, αποτελεί επιλογή και για τη βραδινή μας διασκέδαση, για τα εναλλακτικά μας κοκτέηλ, απορροφώντας την ένταση της ημέρας, εναλλάσοντας τα σημεία των διαδρομών.