Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Πολύχρωμη πανδαισία!


Πρώτη ημέρα Colour Day και το Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι γέμισε χρώμα! Χρωματιστά πρόσωπα, χρωματιστές διαθέσεις, χρωματιστές συνθέσεις, σχέδια στα μαλλιά, στο δέρμα, στα ρούχα... Xρώμα στην διασκέδαση, χρώμα παντού!


Πληθος κόσμου, από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να συρρέουν, σε αυτή την καταπληκτική αλάνα του Ολυμπιακού Σταδίου. Παιδιά, νέοι κάθε γενιάς, γονείς με τα μικρότερα σκαθάρια τους ώμους και στις πλάτες και στα χέρια τα σακούλια για τις απαραίτητες ρίψεις, συνέθεταν το σκηνικό του Σαββάτου, το απόγευμα, στα Β. Προάστεια, με δυνατούς και εξαιρετικούς dj's στα decks των εγκαταστάσεων, να δίνουν το ρυθμό και να ξεσηκώνουν την αρένα.
                      

Το Northpages, είμασταν εκεί! Going Through και Ελένη Φουρέιρα, μάγεψαν κυριολεκτικά το κοινό και τους fun τους! Χορός και τραγούδι, τραγούδι και χορός εναλλάξ! Με ποπ μουσικές αποχρώσεις, hip hop, μια μυρωδιά από ραπ, μερικά ψήγματα Ανατολής, μπερδεμένα με μουσικό πολιτισμό βόρειας Ευρώπης, η 1η ημέρα στο Colour Day Festival, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, μέσα σε ένα κλίμα άψογης διοργάνωσης! 
                                                               

Ο παλμός της εκδήλωσης μοναδικός και ο κόσμος των χρωμάτων, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μας χάρισε σήμερα, πραγματικές στιγμές φεστιβάλ. Μας συνεπήρε η διάθεση, το χαμόγελο, το νεανικό κύμα του Colour! Με σύμμαχο τον αέρα, να σκορπίζει κάθε απόχρωση, σε κάθε γωνιά της συναυλίας.


Στο Portfolio του Northpages, στο facebook, έχουμε συλλέξει τα πρόσωπα του Colour και τις απίθανες εικόνες που μας χάρισαν, συναναστρεφόμενοι μαζί τους!

Απολαύστε τις!
Νorth Portfolio Color Day:
https://www.facebook.com/pg/Northpages/photos/?