Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

The Pop Up Project!

                                                                           
Το North Pages βρίσκεται στο The Pop Up Project, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στο μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός των Β. Προαστείων.

Στους εμβληματικούς χώρους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και πιο ανανεωμένη από ποτέ, η διήμερη διοργάνωση που ξεκινάει από την Παρασκευή 7 Ιουνίου & αύριο Σάββατο 8 Ιουνίου, υποδέχεται το κοινό της με τις καλύτερες δημιουργίες των SS19 συλλογών των αγαπημένων Ελλήνων σχεδιαστών, σε ένα ραντεβού μόδας που θα συζητηθεί!


Με οικοδέσποινες, τις δύο εξαιρετικές κυρίες, τη Φαίη Μπέη & την Ιλεάνα Ισμυρίδη, το The Pop Up Project, περιμένει όλους τους επισκέπτες του, για να βρουν όλα όσα χρειάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μέσα από τις καλύτερες συλλογές των πενήντα designers & brands που λαμβάνουν μέρος.

Οι Έλληνες σχεδιαστές θα μας περιμένουν από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ να μας ξεναγήσουν οι ίδιοι στις τελευταίες τους δημιουργίες, ενώ η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη έχουν προετοιμάσει ένα μαγικό σκηνικό για να τσουγκρίσουμε τις ευχές μας για ένα υπέροχο, καλοκαίρι!